Vandaag een 4de tourzege voor het Scott team. Vechtertje Trentin, na menige top 10-plaatsen, wordt eindelijk beloond met een persoonlijke zege. Trentin een man van mijn hart! Speciaal toch ook dat we samen met de pers dit Scott team in het Scottgebouw te Kortenberg één  dag voor de tourstart met veel steun en bewondering op weg hebben gestuurd voor een succesrijke tour.

Wat anders nu …

De familie Huygens heeft in Kortenberg een prachtig nieuw contactcenter voor Scott Europe afgewerkt. Dat kennen we reeds.  Maar ook het nieuwe hoofdcenter van Scott Europe in Zwitserland blijft niet achter en oogt zeer indrukwekkend. Op mijn vakantieweg maak ik benieuwd een opwindende stop in Fribourg (Sui).
Ik sta voor een architecturaal pareltje, vol technische snufjes en domotica! De zonnewering bv reageert automatisch op de felle zon. (U ziet op de foto open en gesloten raamafsluitingen.) Binnenin ontdek ik een hypermodern en lekker koel gebouw. Wat een inkomhal!
Een vide met 4 verdiepingen, aparte showrooms voor de  fietsen Scott, Bergamont.
De loopkledij en skitoebehoren nog wat verder in het gebouw, enz. Het hoofdkwartier, de CEO, het financiële brein op verdieping 4. De toekomst lacht hen toe! Namens de ganse club, dank voor de aangename samenwerking en veel succes sponsor Scott! JPO